Bruiloften

Openingsdans

Bruiloft met The BlacklightsEen goede en leuke openingsdans zorgt voor een perfecte ijsbreker aan het begin van de feestavond. De klassieke openingsdans kent iedereen nu wel, kies voor een losse en swingende opening! Het gaat er niet om of je kan dansen, het gaat erom dat jullie de avond openen! Je kunt de avond openen in stijl door bijvoorbeeld een wals of een salsa met daarna een springend en swingend nummer. Heb je hier nou echt geen zin in doe het dan ook niet. Je kunt ook kiezen voor een flashmob, je studeert van te voren met een grote groep gasten een simpel dansje in en voert dit tegelijkertijd uit. Op youtube staan een hoop voorbeelden.

Kies voor een trouwjurk waarin je lekker los kunt bewegen.

Belangrijk is dat het jullie opening is, doe het op jullie manier! Zorg voor leuke elementen wat mensen aan het lachen maakt.

Foutje? Gewoon doorgaan niemand ziet het!

Het hele internet staat vol met standaard nummers voor een openingsdans, onze enige tip: Kies een vlot en sfeervol nummer wat bij jullie past!

Neem direct contact op

Ruim 10 jaar ervaring

Het bruiloftsfeest is op de mooiste dag van je leven en wil je delen met The Blacklights. Zo’n feest geef je, als het goed is, maar één keer in je leven en dus… moet het op en top in orde zijn! We komen bij je thuis of op de locatie om de bruiloft tot in detail te bespreken.

 We kiezen de juiste plaats voor onze licht- en geluidsapparatuur en ons discomeubel ten opzichte van de dansvloer, bar etc… We spreken de diverse soorten muziek door. Wat vinden jullie, het bruidspaar, leuke muziek en denk je dat de gasten die zullen komen dit ook leuke muziek vinden voor op de bruiloft?

Met onze ervaring opgedaan op zoveel bruiloften kunnen we je uiteraard ook adviseren. Voor ons is elke bruiloft een bijzondere gebeurtenis waar we ontzettend onze best voor doen.

De dag is zo voorbij, geniet ervan!

Wij kunnen ook voor jullie de ceremonie regelen, muziek, microfoons etc...